Így tudod előrendelni a Samsung Galaxy Z Fold 5-öt

Szeretnéd megszerezni a hatalmasan összecsukható kijelzős okostelefont? Íme, amire szükséged van ahhoz, hogy most előrendelhesd.

FONTOS PONTOK

A Samsung Galaxy Z Fold 5 most előrendelhető jelentős cserékredit bónuszokkal és tárolófrissítésekkel. A telefon egy hatalmas 7,6 hüvelykes belső kijelzővel, egy funkcionális 6,2 hüvelykes külső kijelzővel és egy erős Snapdragon 8 Gen 2 processzorral rendelkezik. Az áttekintésünk magas értékelést adott a Galaxy Z Fold 5-nek, és a legjobb választásnak tartotta az összecsukható telefonok között, kiemelve az érett élményt és a fejlesztett dizájnt.

Hónapoknyi várakozás után a Samsung hivatalosan bejelentette a Galaxy Z Fold 5-öt. Ez a következő nagy összecsukható telefon egy hatalmas belső és teljesen funkcionális külső kijelzővel. Ha szeretnéd birtokolni a legjobb okostelefont mindenféle extra funkcióval, akkor érdemes előrendelni a Z Fold 5-öt, mert jelentős megtakarítást érhetsz el a készülék korai lefoglalásával.

A Samsung továbbá fantasztikus tárolófrissítési ajánlatokat is kínál az előrendelés során. Először is, a 256GB-os változat áráért vehetsz egy 512GB-os modellt. És ha sok helyre van szükséged, akkor vehetsz … Tovább...

Close