Így tudod előrendelni a Samsung Galaxy Z Fold 5-öt

Szeretnéd megszerezni a hatalmasan összecsukható kijelzős okostelefont? Íme, amire szükséged van ahhoz, hogy most előrendelhesd.

FONTOS PONTOK

A Samsung Galaxy Z Fold 5 most előrendelhető jelentős cserékredit bónuszokkal és tárolófrissítésekkel. A telefon egy hatalmas 7,6 hüvelykes belső kijelzővel, egy funkcionális 6,2 hüvelykes külső kijelzővel és egy erős Snapdragon 8 Gen 2 processzorral rendelkezik. Az áttekintésünk magas értékelést adott a Galaxy Z Fold 5-nek, és a legjobb választásnak tartotta az összecsukható telefonok között, kiemelve az érett élményt és a fejlesztett dizájnt.

Hónapoknyi várakozás után a Samsung hivatalosan bejelentette a Galaxy Z Fold 5-öt. Ez a következő nagy összecsukható telefon egy hatalmas belső és teljesen funkcionális külső kijelzővel. Ha szeretnéd birtokolni a legjobb okostelefont mindenféle extra funkcióval, akkor érdemes előrendelni a Z Fold 5-öt, mert jelentős megtakarítást érhetsz el a készülék korai lefoglalásával.

A Samsung továbbá fantasztikus tárolófrissítési ajánlatokat is kínál az előrendelés során. Először is, a 256GB-os változat áráért vehetsz egy 512GB-os modellt. És ha sok helyre van szükséged, akkor vehetsz 150 dolláros kedvezménnyel egy 1TB-os modellt.

Végül a diákok 15% kedvezményt kapnak a Galaxy Z Fold 5-re, ami a Samsung valaha nyújtott legnagyobb oktatási kedvezmény.

Hogyan rendelheted elő a Samsung Galaxy Z Fold 5-öt Ha szeretnél egy Samsung Galaxy Z Fold 5-öt vásárolni, a Samsung.com a legjobb hely a beszerzéshez. A vállalat néhány kiváló ajánlatot kínál, ideértve akár 1 000 dollár értékű készülékcseréért járó felárat is bizonyos telefonok esetében. Ez sok extra pénz, és akár az összecsukható Z Fold 5 drágább beszerzési árának több mint felét is fedezheti.

Természetesen nem minden telefon jogosult a hatalmas cserékreditre. Egy viszonylag aktuális modellre lesz szükséged, például Galaxy Z Fold 4, Galaxy Z Flip 4, Galaxy S23 Ultra vagy Galaxy S22 Ultra. Azonban nem csak a Samsung telefonok korlátozódnak, mivel a vállalat 1 000 dollárt kínál az iPhone 14 Pro Max, iPhone 13 Pro Max és Google Pixel Fold esetében is. Más telefonok is érnek 800 vagy 900 dollárt, tehát sok jó cserékreditet kaphatsz. Ha a telefonodnak törött képernyője van, a Samsung csak 200 dollárt von le az értékéből, tehát a megtört telefonok is értékesek lehetnek.

Miért érdemes beszerezni a Samsung Galaxy Z Fold 5-öt?

A Galaxy Z Fold 5 olyan telefon, amit megmutatsz a barátaidnak, és láthatod, ahogy leesik az álla. A hatalmas 7,6 hüvelykes belső kijelző szinte olyan, mintha egy kis táblagépet hordanál a zsebedben mindenkor. És mindez nem von le semmit a 6,2 hüvelykes külső kijelző teljes funkcionalitásából. A nagyszerű 50MP-es elsődleges kamera és a hozzá tartozó segédgárda hozzáadja a varázslatot, és könnyű észrevenni, miért ilyen népszerű ez a telefon. Az áttekintésünkben magas 4,5-ös értékelést kaptunk neki, ami azt jelenti, hogy ez egy olyan telefon, amit nem érdemes figyelmen kívül hagyni.

Az áttekintésünk a legjobb választásnak találta az összecsukható telefonok között, ami azt jelenti, hogy felülmúlja a piacon lévő Google Pixel Fold és másokat. Ennek részben az hozzájárul, hogy rendkívül erős Snapdragon 8 Gen 2 processzort használ, amely nagyszerű multitaskingot tesz lehetővé, egy olyan funkciót, amely kritikus a hatalmas kijelző számára. Az áttekintésünk így fogalmaz: “Az összes összecsukható telefon közül úgy gondolom, hogy ez nyújtja a legerősebb élményt.”

Ha hezitáltál az összecsukható okostelefon beszerzésén, most itt az ideje, hogy belevágj, mivel a Galaxy Z Fold 5 végül kiküszöböli a hibákat és kiköszörüli a problémákat. Az áttekintésünk kifejtette a telefon érettségét, ezt mondva: “Világos, hogy a lapos összecsukhatóság érdekében végrehajtott zsanértervezés az, ami a Z Fold mindig is lennie kellett volna. Ez teszi szebbé a Galaxy Z Fold 5-öt, jobban érezzük magunkat vele, és valóra válik az az ígéret, hogy összecsukható telefonként működjön.”

Close