iPhone 12 specifikáció és bemutatás

Az Apple 2020. október 13-án mutatta be legújabb iPhone készülékeit, az iPhone 12-t és az iPhone 12 mini-t, amelyek hatékony funkciókat kínálnak megfizethető áron. A drágább iPhone 12 Pro és iPhone 12 Pro Max mellett értékesített iPhone 12 és 12 mini ideális mindazok számára, akiknek nincs szüksége Pro kamera funkciókra.

Anyagminőség és iPhone 12 telefontok

Az Apple idén átalakította az iPhone 12 felsorolásának kialakítását, és olyan lapos éleket vezetett be , amelyek eltérnek a korábbi modellek lekerekített éleitől. Az iPhone elejét egy új Ceramic Shield fedél védi, amely helyettesíti a szokásos borítóüveget. Az Apple szerint a kerámia pajzs nano-kerámia kristályokkal van átitatva, és négyszer jobb elejtés biztonságot nyújt.

Azonban ha inkább a valós teszteredményeknek hinnénk, akkor mindenféleképpen használjunk telefontokot és üvegfóliát is készülékünkre. Egy megbízható telefontok nem csak védelmet nyújt a készüléknek, de a pénztárcánkat is hatékonyan védi a nem várt kiadásoktól.

Szerencsére az Apple kínálatában is találhatunk eredeti iPhone 12 tokokat, csak sajnos az áruk elég borsos. Ha valaki … Tovább...

Close