Hatalmas akumulátort kapott a Nokia G50

HMD Global bemutatta a legújabb a sorozata a megfizethető Android okostelefonok a G-sorozat család, így 5G és egy 5000mAh akkumulátor egy telefon, hogy az ára alig kevesebb, mint £ 200.

A készülék neve Nokia G50, és úgy tervezték, hogy több szempontból is jövőbiztos legyen. Ennek a jövőbiztosságnak egy része a telefon 5G képességei, a másik része pedig az Android One programban való részvétel.

A kettő együtt azt jelenti, hogy az 5G-s területen tartózkodva hozzáférhet a gyorsabb hálózati sebességhez, míg az Android One biztosítja, hogy két éven keresztül rendszeres biztonsági és szoftverfrissítéseket kapjon.

A felsőkategóriás zászlóshajó telefonokkal ellentétben a G50 inkább arról szól, hogy egy praktikus mindennapi készülék legyen a pénztárcával rendelkezők számára. Ez azt jelenti, hogy olyan kényelmes funkciókat kap, mint a 3,5 mm-es fejhallgató-port, az Android felduzzadásmentes verziója és egy olyan akkumulátor, amely két napig bírja egy teljes feltöltéssel.

Az egyéb jellemzők közé tartozik a nagyméretű, 6,82 hüvelykes LCD-kijelző az előlapon, amelynek tetején egy kis V alakú kivágás található, … Tovább...

Close