Új iPhone 12 Mini tulajdonságok, amiket hiányolni fogunk

Az iPhone 12 mini-t sok év alatt a legkisebb iPhone-nak állítják be , a képernyőméret mindössze 5,4 hüvelyk, a testméret pedig kisebb, mint bármi, amit az eredeti iPhone SE óta láttunk . Míg a kisebb formátumú készülékek rajongói évek óta vágynak egy modern kis ‌iPhone-ra, öt figyelemre méltó szolgáltatásról van szó, amelyekről lemondasz, ha megkapod az iPhone 12‌ mini-t, ha elhiszed a közelgő felállásról szóló jelenlegi pletykákat.

Fejlettebb Kijelző technológia

Az ‌iPhone 12‌ mini név, már megerősítettnek látszik. várhatóan rugalmas OLED kijelzővel rendelkezik, Y-OCTA integrált érintéssel , gazdagabb színeket és igazabb feketéket kínál, mint az LCD.

Az ‌iPhone 12‌ mini kijelzőjének azonban várhatóan lesz némi hátránya. A ‌iPhone 12‌ Pro és az ‌iPhone 12‌ Pro Max állítólag 10 bites színnel rendelkezik az élénkebb, valósághű színekért, és gazdagabb színárnyalatokkal, valamint XDR besorolással.

Ezen túlmenően, noha a 120Hz-es ProMotion kijelzővel rendelkező someiPhone 12‌ modellek némelyike nagyon vegyes. iPhone 12‌ mini nem 120Hz-es kijelzővel kapcsolatos pletykái következetesek voltak. Ha a funkció megjelenik … Tovább...

Close