Új Xiaomi Mi True Wireless fulhallgató

A Xiaomi várhatóan október 15-én indítja el a Mi 10T szériát Indiában. Most megjelent egy új teaser, amely azt mutatja, hogy a vállalat ugyanazon a napon egy másik terméket is piacra dob. Xiaomi is ugratás a dob a Mi a valódi vezeték nélküli fülhallgató 2C Indiában október 15-én. A fülhallgatót kizárólag a Flipkart kínálja.
A Mi True Wireless Earphones 2C olcsóbb verziója a Mi True Wireless Earphones 2, amelyet korábban Indiában dobtak piacra. A fülhallgató támogatja a Bluetooth 5.0-at, a mikrofonokat a környezeti zajcsökkentéshez (ENC) hívás közben. Az alapverzió ugyanazokkal a 14,2 mm-es meghajtókkal rendelkezik, de csak AAC-kodekkel érkezik, az LDHC Hi-Res audio-kodekekkel nem.

Mindegyik fülhallgató félig a fülben van kialakítva, hogy illeszkedjen a hallójáratához, így kényelmes viselet és nem esik le könnyen. Mindegyik fülhallgató mindössze 4,7 gramm, a hordtáska pedig 48 gramm.

A Mi TWS Earphones 2C támogatja az MIUI-t futtató telefonokkal való automatikus csatlakozást is, miután eltávolította a fülhallgatót a töltőtokból. A füldugók akár 5 órás önálló akkumulátor-üzemidőt … Tovább...

Close