A Samsung lesz az első aki ISOCELL GN2 szenzort használ

A Samsung a múlt hónapban jelentette be eddigi legnagyobb kameraérzékelőjét , az ISOCELL GN2-t . Hatalmas méretén kívül az új érzékelő kettős pixelű autofókuszt hoz, amely hiányzik a vállalat ISOCELL HM3 érzékelőjéből, amelyet a Galaxy S21 Ultra készülékben használnak. Most a Xiaomi lesz az első márka, amely az ISOCELL GN2 érzékelőt használja.

A Xiaomi bejelentette, hogy hamarosan megjelenő okostelefonja, a Mi 11 Ultra az ISOCELL GN2 kameraérzékelőt használja. A kiszivárgott specifikációk alapján a Mi 11 Ultra rendelkezik 50MP ISOCELL GN2 széles látószögű kamerával, 48MP ultraszéles kamerával és 48MP teleobjektívvel, 5x optikai zoommal (periszkóp lencsével). Elöl a telefon 20MP szelfikamerával rendelkezik.

Duckhyun Chang, a Samsung Electronics érzékelő üzletágának ügyvezető alelnöke elmondta: „Az ISOCELL képérzékelők és technológiái hatalmas fejlesztéseket hajtottak végre annak érdekében, hogy olyan minőséget és teljesítményt nyújtsanak, amelyet elvárhatunk a csúcskategóriás progresszív kameráktól. Új ISOCELL GN2-nk a Dual Pixel Pro-t, egy innovatív, minden irányba mutató autofókuszos megoldást kínál, amely fokozza a mozgékonyságot a pillanatok rögzítéséhez, miközben kibontakoznak. A Smart ISO … Tovább...

Close