A Pebble alapítója petíciót indít egy kisebb Android telefonért

Eric Migicovsky, aki megalapította és irányította a Pebble okosóra céget, és aki egy olyan csevegőalkalmazáson dolgozik, amely az iMessage-et az Androidra hozza, új küldetése van: rávenni valakit, bárkit, hogy készítsen egy olyan Android telefont, amelyet egy kézzel is lehet használni. Szeretné, ahogy a The Verge-nek adott interjújában fogalmazott, “egyesíteni” a kis telefonok szerelmeseinek közösségét, hogy megingassák a telefongyártókat és a beszállítókat.

A Pebble okosóra mögött álló ember új küldetést tűzött ki célul: a zászlóshajó androidos telefonok kisebbé tételét. Ez amolyan mellékprojekt Migicovski számára, aki főleg a Beeper nevű csevegőalkalmazáson dolgozik, amelynek célja, hogy az iMessage-t Androidra vigye.

Migicovsky azért szereti a kisebb telefonokat, mert jól elférnek a zsebben, sokkal könnyebbek, könnyebben használhatók egy kézzel, és nem esnek ki a zsebünkből kerékpározás közben.

Ezek mind-mind nyomós okok szerintünk, de ennek ellenére jelenleg nincs olyan Android zászlóshajó, amelynek képernyőmérete 6 hüvelyk alatti lenne.

A cél az, hogy “összegyűjtse a közösség támogatását, és meggyőzze a Google-t (ideális esetben) vagy egy másik Android-gyártót, … Tovább...

Close