Prémium iPhone tokok az új kamera védelmének érdekében

Az iPhone 11 Pro formája nagyon hasonlít az elődjére. Az alapmodelltől eltérően sokkal visszafogottabb, elegánsabb színek közül választhatunk. A legújabb 4. szín az arany, ezüst és az asztroszürke mellett az éjzöld, ami nagyon jól áll a készüléknek.

Új prémium iPhone tokok

Fontos az új készülék védelme, ezért a legújabb telefont szinte kötelező egy megfelelően illeszkedő iPhone tokkal védeni. A legújabb prémium telefontokok tökéletes védelmet és törés állóságot biztosítanak a telefonnak. Sokszor megesik, hogy kijelző bereped, vagy bepókhálósodik egy leejtés után. Ez nagyon sok bosszúságot okoz a tulajdonosnak, mivel a gyári kijelző csere akár több százezer forintra is rúghat. Ha szeretnénk megbízható és prémium iPhone tokot vásárolni, akkor érdemes körülnézni a RealCase.hu kínálatában, mivel itt található a legnagyobb választék egyedi telefontokokból. Minden valódi fa tokukból egyetlen egy darab, van és újonnan kaphatók a lebomló eco hátlapok is, amivel a környezetet is óvhatjuk.

A továbbfejlesztett tripla lencsés kamera

Az iPhone 11 Pro tervezésénél az egyik legszembetűnőbb a triplakamera-rendszer. A három kamera a széles látószögű, az ultraszéles látószögű és a telefotó kamera, ezek pedig csodálatosan összedolgoznak, ha a tökéletes kép elkészítéséről van szó. A három kamera színei minimálisan eltérnek, de a mérnökök erre is gondoltak és a fehéregyensúlyt egyesével kalibrálták be az össze szenzoron Így olyan mintha három szuper kamerával készítenél egy fotót. Az iPhone 11 Pro kameráit az A13 Bionic chip hozza összhangba, ami szintén egy mérnöki zsenialitás.

A videókat tekintve is hatalmas a változás, 4K képes készülék az iPhone 11 Pro, így forgathatod, de ha kell, akkor válthatsz a mozi minőségű video stabilizátorra, és nincs több aggódás a remegő kéz miatt. Tökéletes videókat lehet csinálni ezzel az Apple készülékkel. A telefonnal együtt, ahogy már megszoktuk az iOS 13 is elérhetővé vált, amivel a videókat is ugyanúgy lehet szerkeszteni mint a képeket. Filtereket használhatunk, továbbá a kedvünkre vághatjuk a felvett mozgóképeket.

HDR képek és megújult galéria

Mindenki ismeri a régi HDR képeket, amiken a színek majdnem, hogy kiégtek. Ezt is tovább fejlesztette az Apple és megalkották a Smart HDR technológiát, ami egyensúlyba hozza a fényes és az árnyékos részeket a képeken. Az arcfelismerést is beépítették ebbe a szenzorba, így tudja, hogy lehet tökéletesebbé tenni a portrékat egyetlen kattintással, automatikusan. Sok tükörreflexes gép sem képes erre, így az iPhone nem csak a hobbi fotósoknak, de a hivatásos fotográfusoknak is a kedvenc készüléke lehet.

Videók és fotók között az eddiginél is gyorsabb és könnyebb lesz a váltás. Ha épen fotót készítesz, de rájössz, hogy nem lenne baj, ha inkább videó lenne, akkor egy hosszabb gombnyomással váltani tudsz a két funkció között, ez a QuickTake alkalmazás az új Apple telefonban.

Super Retina XDR iPhone kijelző

Az új iPhone széria kijelzője Super Retina XDR névre hallgat. Ezzel éles napsütésben is jobban látni a kijelzőt, mint ezelőtt, ami főleg nyáron, szabadtéren nagyon hasznos funkció. Ráadásul a kijelző 15%-kal kevesebb energiát fogyaszt, mivel minden képpont külön-külön dolgozik, tehát saját fényt bocsát ki. Ha belegondolunk, így a fekete színhez elég csak kikapcsolni az adott pixelt, ami már nagyban hozzájárul az energia megtakarításnak.

Habár az eddigiekhez képest legerősebb tükörborítást kapta a készülék hátoldala, ajánlott beszerezni egy jó iPhone tokot is a telefonhoz, ami lehet akár egy átlátszó szilikon tok vagy bőr hátlap sosem árt a plusz védelem, ha már egy drága és nagyon jó készüléket hordunk a zsebünkben.

Close