OneUI 3.0 Béta program

Rövid összefoglaló:

Az Android 11 alapú One UI 3.0 béta program már nyitva áll a Samsung Galaxy S20 sorozatához.
A nyilvános béta program jelenleg Dél-Koreában él, és hamarosan elérhető lesz az Egyesült Államokban és néhány más piacon.

A Galaxy S20 sorozaton kívül a Samsung valószínűleg hamarosan elindít egy nyilvános One UI 3.0 béta programot a Galaxy Note 20 sorozat számára is.

A múlt hónapban a Samsung elindította a One UI 3.0 fejlesztői béta programot, amely lehetővé tette a fejlesztők számára, hogy a nyilvános megjelenés előtt kipróbálhassák Android 11 alapú egyedi felületét.

Egy hónappal később a Samsung most megnyitotta a One 3.0 béta programot a nyilvánosság előtt. Amint arról a SamMobile emberei beszámoltak , a One UI 3.0 béta program már nyitva áll a dél-koreai Galaxy S20 , Galaxy S20 + és Galaxy S20 Ultra felhasználók számára. A Galaxy S20 FE , amely az egyik legjobb Android-telefon, amelyet a vállalat idén kiadott, még nem része a béta programnak.

Az elkövetkező hetekben a béta program valószínűleg az Egyesült Államokba, Németországba, Lengyelországba, Indiába, az Egyesült Királyságba és néhány más országba is kiterjed. A Samsung várhatóan hamarosan piacra dobja az első One UI 3.0 bétát is a Galaxy Note 20 sorozathoz. Látva, hogy a Samsung tavaly hogyan nyitotta meg az Android 10 alapú One UI 2.0 béta programot a Galaxy S9 és a Note 9 telefonokhoz, jó esély van arra, hogy a vállalat kiadja a One UI 3.0 nyilvános bétát a Galaxy S10 és a Note 10 sorozatba. is.

A Samsung bejeltnése szerint, az új szoftver bemutatására valószínűleg még idén karácsony előtt sor kerülhet.

Close