Hamarosan bemutatják az új iPhone 12-t

Bár a következő iPhone kiadása még hónapokra van, elkezdtünk korai pletykákat hallani arról, hogy hogyan nézhet ki az iPhone 12. Ha a múltbeli trendeket folytatjuk, az Apple kiad egy 12, 12 Pro és 12 Pro Max-ot.

iPhone 12 megjelenési dátuma

Voltak pletykák, hogy az Apple 2020-ban négy új telefont fog kiadni, de arra számítunk, hogy a zászlóshajók 2020 szeptemberében szállítanak. Jönnek előre feltöltött iOS 14.

iPhone 12 tervezési pletykák

Ha úgy találja magát, hiányzik a nap az iPhone 4, lehet, hogy az év az Ön számára. A korai pletykák azt mutatják, hogy visszatér a födémoldalas design, a jelentések arra utalnak, hogy a készülék erősen hasonlít az iPhone 4. Megbízható Apple elemzője Ming-Chi Kuo azt mondta, ez részeként jön egy jelentős alváz átalakítása az iPhone 12.

Kuo úgy véli, hogy az iPhone 12 továbbra is ívelt üvegszélekkel rendelkezik a kijelző körül, mint az iPhone 11. Az elemző a 2020-as iPhone felállásról szóló különböző jelentéseiben 2/2.5D üvegre hivatkozott. Jelenleg az iPhone 11 Pro kevert kialakítással rendelkezik a kijelző üvege és a rozsdamentes acél élek között. Ez különbözik az iPhone 4-tól, amely teljesen négyzetes volt az oldalak körül.
iPhone 12 árképzés
Arra számítunk, hogy az Apple hasonló árakat követ az iPhone 12, Pro és Pro Max modellekhez, mint az iPhone 11, Pro és Pro Max modellek. Ez akarat elkezd -on $699 részére a szabályos minta rövid idő a Profi és Profi max minták lesz $999 és $1099. A tárhely hozzáadásakor a díjszabás is növekedni fog.

Az iPhone 12 szolgáltatásai

Ez a hír járja, hogy a zászló iPhone 2020-ban lesz az első iPhone funkció 5G kapcsolat. Az 5G lte-szolgáltatást ad ki a mobil adatokhoz. Arra számítunk, hogy az 5G kapcsolat 2020-ban számos új iPhone-vásárlást eredményez. Azt is pletykálják, hogy az 5G iPhone modellek támogatják mind az mmWave, mind a sub-6GHz sávokat.

Látnunk kell egy LCP antenna kialakítást, amely először az iPhone X-hez került 2017-ben, de nem teljesen gördült ki minden iPhone modellre. A Liquid Crystal Polymer vagy LCP az antennatechnológia kívánatos anyaga, mivel következetesen működik a különböző hőmérsékleteken, és nagyon alacsony veszteséggel rendelkezik, ami jó az 5G technológiának.

Az is várható, hogy a következő iPhone lesz egy egyéni A14 chip az Apple-től.
Igaz, a notch gyűlölők, még mindig van valami ok az optimizmusra. Míg Mr. White nem tárt fel, amely iPhone 12 modell a ház származik, úgy tűnik, hogy az új 5,4 hüvelykes belépő szintű telefon. Tehát lehetséges, hogy az Apple tervezi, hogy egy kisebb bevágást vezet be a drágább iPhone 12 Pro és iPhone 12 Pro Max.

Ezen túlmenően azonban továbbra is nyomós oka van a frissítésnek. Leginkább, minden iPhone 12 modellek jön 5G(bár különböző változatban),a több generációs teljesítmény ugrás, szélesebb körű képernyőméretek és gyorsabb (potenciálisan mágneses) töltés. Pro modellek is hozzá néhány radikális új kamera tech.

Mindez válaszúthoz érkezik a felhasználók számára. Legalább az Apple hivatalosan késlelteti az iPhone 12 kiadását és a split launch növekedéséneklehetőségét, akkor már nem lehet elgondolkozni.

Close