Hamarosan érkezik az új Apple Watch

Az Apple Watch messze a legkelendőbb okosóra a piacon, amely prémium élményt nyújt a beépített EKG-val és a lenyűgöző vízállósággal. De míg az Apple Watch Series 5 mindig bekapcsolt kijelzőt és beépített iránytűt adott nekünk, a dolgok mindig jobbak lehetnek.

Ebben a cikkben mindent összegyűjtünk, amit tudni kell az Apple Watch Series 6-ról – a név, amelyet feltételezünk, hogy az Apple használni fogja a 2020-as hordható. A megjelenési dátumtól (amit szeptember 8-án hallunk) és az ár az új funkciókhoz és a designhoz, megvan a legújabb szivárgások és pletykák.

A legújabb funkciók

A legújabb pletykák azt sugallják, hogy az Apple Watch 6 valamilyen formában a mentális egészség ellenőrzése, míg az Apple állítólag nézi hozzá fényérzékelők a Digital Crown – vagy akár eltávolítja azt teljesen. Máshol, a mellett alszik követés -hoz watchOS 7 ideiglenes tákolmány ez több fontos mint valaha amit Alma tökéletesít elem élet.
Azonban mi valójában történt szeptember 8-án volt, hogy az Apple bejelentette a részleteket egy szeptember 15 esemény, ahol széles körben várható a cég bejelenti az iPhone 12 szériát. Ezért valószínűnek tűnik, hogy az Apple Watch 6 szeptember 15-énérkezik meg erre az Apple eseményre.

Mikor mutatják be?

Rengeteg bizonyíték van arra, hogy a frissítés már majdnem itt van. Az Apple regisztrálta az Apple Watch új modelljeit az orosz vámhatóságnál, és bizonyos modellek az Apple Store-ban raktáron lévőként jelennek meg – a közelgő frissítés megbízható mutatója. Valójában jól vagyunk a bevezetés előtti időszakban, amikor határozottan azt tanácsoljuk az olvasóknak, hogy ne vásároljanak új Apple Watchot.

Az Apple Watch két méretben és több felületben kapható, nagy számú pántkollekcióval, és a kiválasztott kombináció határozza meg az árat.

Apple Watch 6 árak

A belépő szintű Apple Watch Series 5 jelenleg £ 399 / $ 399, míg a rozsdamentes acél változat ára £ 699 / $ 699. Ön is megvan a lehetőség, hogy a titán befejezni a £ 799 / $ 799 és kerámia £ 1,499 / $ 1,499, de az utóbbi nem igazán célja a mindennapi fogyasztók számára.

Bár a helyi pénznemek ingadozása miatt az Apple Watch ára kis mértékben ingadozott, az Apple Watch új verziói általában ugyanazokba kerülnek, mint elődeik. Feltételezzük, hogy az Apple a 2020 végén megjelenik.

Close