Új iPhone 12 Mini tulajdonságok, amiket hiányolni fogunk

Az iPhone 12 mini-t sok év alatt a legkisebb iPhone-nak állítják be , a képernyőméret mindössze 5,4 hüvelyk, a testméret pedig kisebb, mint bármi, amit az eredeti iPhone SE óta láttunk . Míg a kisebb formátumú készülékek rajongói évek óta vágynak egy modern kis ‌iPhone-ra, öt figyelemre méltó szolgáltatásról van szó, amelyekről lemondasz, ha megkapod az iPhone 12‌ mini-t, ha elhiszed a közelgő felállásról szóló jelenlegi pletykákat.

Fejlettebb Kijelző technológia

Az ‌iPhone 12‌ mini név, már megerősítettnek látszik. várhatóan rugalmas OLED kijelzővel rendelkezik, Y-OCTA integrált érintéssel , gazdagabb színeket és igazabb feketéket kínál, mint az LCD.

Az ‌iPhone 12‌ mini kijelzőjének azonban várhatóan lesz némi hátránya. A ‌iPhone 12‌ Pro és az ‌iPhone 12‌ Pro Max állítólag 10 bites színnel rendelkezik az élénkebb, valósághű színekért, és gazdagabb színárnyalatokkal, valamint XDR besorolással.

Ezen túlmenően, noha a 120Hz-es ProMotion kijelzővel rendelkező someiPhone 12‌ modellek némelyike nagyon vegyes. iPhone 12‌ mini nem 120Hz-es kijelzővel kapcsolatos pletykái következetesek voltak. Ha a funkció megjelenik … Tovább...

Végre bemutatták az új iOS 14-et

Most letöltheti az iOS 14 frissítést kompatibilis iPhone készülékére, így hozzáférhet minden olyan új szolgáltatáshoz és trükkhöz, amelyet korábban nem használhatott az okostelefonján.

Az Apple általában új operációs rendszer frissítéseket hajt végre, amikor új iPhone-okat adnak ki, azonban az iPhone 12-t még nem láttuk. Ennek ellenére nincs szüksége a legújabb technológiára az iOS 14 használatához – még az ötéves iPhone is képes futtatni. Az alábbiakban olvassa el a teljes kompatibilitási listát.

Az új iOS 14 megjelent

Az új iOS 14 funkciók közé tartoznak a kezdőképernyőn lévő widgetek, amelyek szétbontják azt az álló stagnáló csempézett rácsos alkalmazások megjelenését, régóta várt kép a képben, így videókat nézhet a képernyő sarokban, miközben más feladatokat végez, valamint a digitális gombokat oldja fel autóját iPhone-jával.

Az alábbiakban megtalálhatjuk az iOS 14 részleteit, valamint a kompatibilitási listát, amely telefonok frissíthetők az új szoftverre (tipp: minden, beleértve az iPhone 6S-t és utána ).

Vágjunk a közepébe

Mi az iOS 14? Az Apple legújabb nagy iPhone-frissítése
Mikor van … Tovább...

Apple Event összefoglaló, Szeptember 15.

Szeptember 15-én az Apple megtartotta éves hardvereseményét, bemutatva a legújabb és legnagyobb Apple játékokat és szolgáltatásokat. Sajnos az új iPhone nem szerepelt a menüben – de a vállalat mégis számos olyan kütyüt mutatott be, amelyek visszatartottak minket, amíg az iPhone végül megjelent.

Nevezetesen a vállalat piacra dobott néhány új Apple Watch modellt, néhány iPad-et, és frissítette szolgáltatásainak kínálatát. Szoftverről is volt szó – az iOS 14 most szeptember 16-án jelenik meg.

Apple Watch Series 6

Talán a bemutató sztárja, legalábbis eddig, az Apple Watch Series 6. Az Apple Watch Series 6 hasonló dizájnt kínál, mint az előző generációs Apple Watch modellek, de néhány új színt is kaptak- köztük egy sötétkéket, amely talán illik a hamarosan megjelenő iPhone 12 pletykás színéhez és egy Product Red modellhez.

Akülsőnél fontosabb, hogy mit találunk a készülékek belsejében. Az Apple Watch Series 6 hozzáad egy érzékelőt a vér oxigéntelítettségének nyomon követéséhez – amely segíthet a Watchnak a légzéssel és a pulzusszámmal kapcsolatos információk nyomon … Tovább...

Megvan a végleges dátum

Rövid idő a rejtélyes meghívó van, mint mindig, részleteket természetesen nem tudunk meg belőle, az időn kívül. A bemutató tárgyában azonban biztosak lehetünk ezek között lesz négy új iPhone 12, a Apple Watch 6, egy korszerűsített iPad Air, egy kisebb HomePod, és talán egyenletes egyenletes egy pár Apple fülhallgató.

Tekintettel a “idő csak úgy repül” szlogenre, az Apple van valószínűleg a legújabb Series 6 híreszteléseknek ad igazat. vér oxigén, hírfigyelés szolgálat és továbbfejlesztett alvás követéssel fog rendelkezni.

Az Apple eseményfolyamának YouTube-oldala az Apple Watch ra és az iPad-bejelentésekre is utal. Amint azt Guilherme Ramboészrevette, az esemény úgy tűnik, hogy a “Series 6” és az “iPad Air” kulcsszavakat sorolja fel. Bár érdemes megjegyezni, hogy sok más Apple kifejezés is jelen van, beleértve az iPhone, az Apple TV és a WWDC.

forrás: thevergeTovább...

Hamarosan érkezik az új Apple Watch

Az Apple Watch messze a legkelendőbb okosóra a piacon, amely prémium élményt nyújt a beépített EKG-val és a lenyűgöző vízállósággal. De míg az Apple Watch Series 5 mindig bekapcsolt kijelzőt és beépített iránytűt adott nekünk, a dolgok mindig jobbak lehetnek.

Ebben a cikkben mindent összegyűjtünk, amit tudni kell az Apple Watch Series 6-ról – a név, amelyet feltételezünk, hogy az Apple használni fogja a 2020-as hordható. A megjelenési dátumtól (amit szeptember 8-án hallunk) és az ár az új funkciókhoz és a designhoz, megvan a legújabb szivárgások és pletykák.

A legújabb funkciók

A legújabb pletykák azt sugallják, hogy az Apple Watch 6 valamilyen formában a mentális egészség ellenőrzése, míg az Apple állítólag nézi hozzá fényérzékelők a Digital Crown – vagy akár eltávolítja azt teljesen. Máshol, a mellett alszik követés -hoz watchOS 7 ideiglenes tákolmány ez több fontos mint valaha amit Alma tökéletesít elem élet.
Azonban mi valójában történt szeptember 8-án volt, hogy az Apple bejelentette a részleteket egy szeptember 15 esemény, … Tovább...

Close